Fastpris 1 år næring
Hjem > Bestill strømavtale til din bedrift

Bestill strømavtale til din bedrift

Vi tilbyr strømavtaler til små og store bedrifter i ulike bransjer. Finn din strømavtale her eller ta kontakt med oss for å få hjelp til å finne en avtale som passer bedriftens behov.

Spotpris Næring

Strømavtalen Spotpris Næring følger markedsprisen på kraftbørsen Nord Pool, time for time, noe som normalt gir lave priser over tid.

Pris
Prisområde
Påslag
0
Månedspris
0 kr/mnd

GE Trygg Næring

GE Trygg Næring er en strømavtale med pristak for 2. kvartal 2022 på 279,2 øre/kWh. Avtalen er bindende innenfor gjeldende kvartal.

Pris
Prisområde
Månedspris
0

Prisjustering 01.07.2022: 
171,2 øre/kWh

Pristak 3. kvartal 2022:
223,2 øre/kWh

Fastpris 1 år næring

Med "Fastpris 1 år" binder du deg i 1 år til en fast pris per kWh. Det vil si at du betaler samme prisen gjennom hele året.

Pris
Prisområde
Månedspris
0

Storkunde?

Har dere et strømforbruk på over 200.000 kWh/år eller ønsker en spesialtilpasset avtale, ta kontakt med en rådgiver hos oss.

Dette sier våre kunder

Daglig leder Ødegaarden Bakeri og Konditori AS

Anne Gunn Viken

Det er stadig stor pågang fra strømleverandører og vi har prøvd flere av dem, men har de siste årene benyttet Gudbrandsdal Energi AS. Her føler vi at vi får gode priser, ærlige svar i et trygt og solid selskap.

www.odegaardenbakeri.no

Daglig leder hos Fåvang Sag og Høvleri AS

Rune Voldsrud

Vi har valgt Gudbrandsdal Energi as som vår leverandør av strøm fordi vi føler at vi blir ivaretatt som kunde. De forstår våre utfordringer og sammen finner vi gode langsiktige løsninger i et tøft marked.

www.favangsag.no

Proprietor - Nermo Hotell

Johannes Nermo

For oss har det i 5 generasjoner kun vært Gudbrandsdal Energi som har vært vår strømleverandør. Ja, vi har opp igjennom sjekket og fått tilbud fra andre, men ingen kan matche kombinasjonen pris, service, fleksibilitet og kunnskap. Du skal ikke se bort fra at «forholdet» også fortsetter til 6. generasjon også.

www.nermohotell.no

Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?